Care sunt oportunitățile de care pot beneficia absolvenții UTCN?

 

Prioritatea noastră principală este să menținem sănătatea și siguranța întregii comunități a Universității Tehnice. Pentru a reduce riscul de răspândire a COVID-19 în campusul nostru, în acest moment, nu vom găzdui niciun eveniment al absolvenților, față în față.

Departamentul Alumni se angajează să dezvolte oportunități de implicare a absolvenților și a celor care susțin Universitatea Tehnică. Indiferent dacă ați absolvit în ultimii patru ani sau în ultimele patru decenii, veți găsi o mulțime de oportunități de a vă conecta cu vechi prieteni, cu profesorii preferați, cu studenții actuali și cu întreaga noastră comunitate de absolvenți.

Periodic, anunțăm prin newsletter sau rețele sociale, evenimentele care se desfășoară online și la care vă așteptăm cu drag. Dacă doriți să vă ținem la curent cu acestea, urmăriți-ne pe rețelele sociale sau scrieți-ne un email la alumni@staff.utcluj.ro pentru a vă înscrie în baza de date.

Spre pagina de evenimente         Dacă aveți idei cu privire la modul în care ne putem conecta virtual, vă rugăm să le împărtășiți cu noi.

 

Alăturați-vă astăzi comunității Alumni UTCN!

Conectați-vă cu foștii colegi de facultate și extindeți-vă rețeaua de profesioniști. Calitatea de membru este acordată gratuit fiecărui absolvent al UTCN. Accesați platforma, completați câmpurile pentru validare și așteaptați un mesaj din partea administratorului platformei, în scurt timp veți putea lua legătura cu foștii colegi.

 

 

Doriți să organizați o reuniune cu foștii colegi de școală?

Scrieți-ne, vă vom pune în legătură cu administratorii facultăților, pentru rezervarea sălilor și contactele colegilor, pentru a putea stabili detaliile întâlnirii.

Ne dorim să fim alături de dumneavoastră, să imortalizăm momentul, de aceea vă rugăm să ne țineți la curent, vom fi prezenți.

Ultimele reuniuni ale absolvenților:

→ 26 mai 2007 absolvenții din promoția 1967 se întâlnesc la 40 ani de la absolvire pe B-dul Muncii 103-105, sala A113;

→ 1 iunie 1007, absolvenții TCM promoția 1997 se întâlnesc la 10 ani de la absolvire pe B-dul Muncii 103-105, sala A113;

→ 7 iunie 2007, la ora 10.00, în amfiteatrul 40 de pe Barițiu 26 va avea loc o întâlnire la 50 de ani de la absolvire;

→ 7 iunie 2007 absolvenții din promoția 1962 se întâlnesc la 45 ani de la absolvire pe B-dul Muncii 103-105, sala A113;

Cum a fost la ultimele reuniuni?

 

 

Competențele și educația sunt legate de o productivitate sporită, inovație și creștere economică. Educația și formarea aduc beneficii substanțiale: de la salarii mai bune, satisfacție la locul de muncă, la o calitate a vieții mai ridicată.

În mediul de afaceri de azi, care se află în continuă schimbare, învățarea pe tot parcursul vieții este esențială pentru succesul și creșterea susținută a absolvenților noștri.

Universitatea Tehnică vă oferă oportunități de studii cu acces la peste 183 programe de licență, masterat și doctorat și acces la peste 23 programe postuniversitare.

Dezvoltați-vă abilitățile cu ajutorul numeroaselor programe pentru absolvenți! Accesați linkurile de mai jos pentru a găsi programele de interes.

 

Licență      Masterat      Doctorat      Programe postuniversitare

 

Aveți întrebări sau sugestii? Vă rugăm să ne scrieți la adresa alumni@staff.utcluj.ro sau să ne contactați la telefon 0264/202593.

UTCN - Departamentul ALUMNI, Str. Memorandumului, nr. 28, 400114 Cluj-Napoca, România