De ce avem nevoie de susținere pentru inițiativele Universității Tehnice?

Universitatea Tehnică are nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a se asigura că studenții actuali vor avea cea mai bună experiență studențească. Sprijinul filantropic este esențial pentru a permite Universității sa dezvolte zona de cercetare, să ofere burse, premii și oportunități studenților, să dezvolte laboratoarele, campusurile și programele pe care le desfășoară. Donațiile dumneavoastră joacă un rol important în realizarea acestora.

 

Cum puteți ajuta?

Orice contribuție către Universitatea Tehnică este valoroasă și este văzută ca fiind importantă nu numai pentru că îi va ajuta pe studenții actuali, ci și pentru că va avea un impact incredibil asupra viitorilor studenți.

Alegeți modalitatea de a contribui în dezvoltarea Universității alegând dintre variantele disponibile: susținerea unui proiect, direcționarea celor 3,5% din impozitul pe venit sau cumpărând promoționalele inscripționate marca Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

 

Aveți întrebări sau sugestii? Vă rugăm să ne scrieți la adresa alumni@staff.utcluj.ro sau să ne contactați la telefon 0264/202593.

UTCN - Departamentul ALUMNI, Str. Memorandumului, nr. 28, 400114 Cluj-Napoca, România