Redirecționați cei 3,5% din impozitul pe venit.

Până la data de 25 mai 2022 puteți depune la ANAF Formularul 230 prin care puteți direcționa până la 3,5% din impozitul anual datorat, sprijinind în acest fel educația, un subiect care ne privește pe noi toți și stă în puterile noastre să avem o contribuție reală la îmbunătățirea ei.​

 

Care este procedura?

Formularul precompletat cu datele Asociației se poate descărca de aici.

Dumneavoastră trebuie doar să completaţi datele personale cu majuscule, procentul pe care doriți să îl direcționați Asociației și să semnați fișa.

Modalități de depunere:

  • online, prin înregistrarea în Spațiul Privat Virtual (link aici: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/inreg_inrol_pf_pj_spv)

  • personal/expediere prin Poștă la adresa: Direcţia Generală a Finanţelor Publice Cluj (Piaţa Avram Iancu nr. 19, camera 10, Cod Poştal 400117) sau la Direcția Finanțelor Publice de care aparțineți (termen limită: 25 mai 2022).

  • sau îl puteți depune la Registratura UTCN și ne vom ocupa noi de expediere. Angajaţii UTCN pot trimite formularul 230 la Rectorat prin secretariatele catedrelor (termen limită: 16 mai 2022).

Vă mulțumim pentru susținerea continuă.

 

Aveți întrebări sau sugestii? Vă rugăm să ne scrieți la adresa alumni@staff.utcluj.ro sau să ne contactați la telefon 0264/202593.

UTCN - Departamentul ALUMNI, Str. Memorandumului, nr. 28, 400114 Cluj-Napoca, România