Regulament de utilizare a aplicației ALUMNI


Site-ul și aplicația Alumni sunt puse la dispoziția dumneavoastră în mod gratuit. Acestea pot fi accesate de către toți absolvenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca.
Datele furnizate de dvs. vor fi verificate înainte de confirmarea contului de către administrator. Departamentul Alumni își rezervă dreptul de a refuza accesul oricărei persoane care încercă să folosească resursele site-ului sau ale aplicației Alumni într-un mod fraudulos, sau care aduce prejudicii celorlalți utilizatori.


La înregistrarea pe site trebuie sa completați numele și prenumele, facultatea, secția şi anul absolvirii pentru a avea acces la baza de date. Alte date cum sunt adresa de e-mail şi numarul de telefon vor fi vizibile pentru colegii dvs. numai daca doriți acest lucru.
Pasul urmator este completarea unui Formular de înscriere cu date cum ar fi studiile, locul de muncă, satisfacția privind competențele dobândite sau alte informații care vor fi vizibile doar conducerii Departamentului Alumni, fiind utilizate numai la elaborarea statisticilor specifice. Datele cu caracter personal pe care le furnizați sunt protejate conform Regulamentul UE nr. 2016/ 679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și a Legii nr. 190/ 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului UE.
Dacă doriți să renunțați la contul dumneavoastră sau la orice altă facilitate oferită de site-ul Alumni, vă rugăm să ne transmiteți cererea prin e-mail la alumni@staff.utcluj.ro.

 

Aveți întrebări sau sugestii? Vă rugăm să ne scrieți la adresa alumni@staff.utcluj.ro sau să ne contactați la telefon 0264/202593.

UTCN - Departamentul ALUMNI Str. Memorandumului, nr. 28, 400114 Cluj-Napoca, România