Cum puteți să vă implicați?

Absolvenții Universității Tehnice sunt experți în domeniile lor și sunt bucuroși să susțină Alma Mater, în calitate de mentori, voluntari, speakeri etc. fiind motivați să aibă un impact asupra vieții studenților de azi.

 

INTERNSHIP

În ultimii ani, sute de oportunități de învățare prin stagii au fost oferite studenților de către absolvenți și parteneri ai Universității, pentru a-i ajuta să pună în practică ce au învățat și pentru a-și dezvolta abilitățile.

Oferirea unui internship unui student UTCN este o modalitate excelentă de a contribui la obiectivele Universității, de a extinde oportunitățile de învățare prin experiență!

Câștigul va fi de ambele părți: veți obține un bun valoros pentru compania/organizația în care lucrați, pentru un semestru sau o vară, cu posibilitate de angajare.  În plus veți ajuta un student să dobândească o experiență care îl pregătește pentru viața de după absolvire. Un stagiar de succes se poate transforma într-un angajat de succes care poate conduce la dezvoltarea companiei.

Dacă organizația/compania dumneavoastră este în măsură să ofere un internship, vă rugăm să ne scrieți la alumni@staff.utcluj.ro un email cu subiectul ”Internship”. Căutăm stagii în toate industriile de interes și ne-ar face plăcere să colaborăm.

 

MENTORAT

Programul de mentorat urmărește să ajute sudenții care aspiră la o carieră de succes, sau care au nevoie de îndrumare în alegerea curriculei sau a pașilor pe care ar trebui să îi parcurgă pentru a-și îndelpini visele.

Mentorii joacă un rol determinant în dezvoltarea personală şi profesională a studenților, fiind valoroși pentru societate, prin faptul că experienţa practică şi perspectivele pe care aceştia le oferă ajută tinerele generații să exploreze terenuri noi şi să facă faţă mai rapid noilor provocări.

Dacă știți că experiența și cunoștințele pe care le dețineți ar putea ajuta un student, scrieți-ne la alumni@staff.utcluj.ro, un email cu subiectul ”Mentorat”. Implicați-vă ca mentor partener și împreună vom forma viitoarea generație de absolvenți UTCN.

Dacă ești student/absolvent în căutare de o persoană cu experiență care să te ghideze, scrie-ne aici alumni@staff.utcluj.ro  iar noi vom căuta mentorul potrivit pentru tine.

 

WORKSHOPURI PENTRU STUDENȚI

Departamentul Alumni caută Alumni experți în domeniul lor, pentru a susține un curs/workshop sau pentru a vorbi la evenimente sau în cadrul diferitelor paneluri. De asemenea, împreună cu Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră căutăm voluntari care să ia cuvântul în cadrul unor paneluri sau ateliere de lucru pe teme de carieră.

Sunteți interesat să împărtășiți din experiența, cunoștințele și expertiza dumneavoastră în cadrul unui eveniment  al Universității Tehnice?

Există multe oportunități de a vorbi atât cu studenții, cât și cu alți absolvenți într-o varietate de contexte și ne-ar plăcea să vă aduceți aportul în dezvoltarea viitoarelor generații. Dacă doriți să vă implicați, nu ezitați să ne contactați la alumni@staff.utcluj.ro.

 

 

Dacă aveți o altă propunere prin care vă puteți implica aștepăm să ne scrieți la alumni@staff.utcluj.ro.

UTCN - Departamentul ALUMNI, Str. Memorandumului, nr. 28, 400114 Cluj-Napoca, România