Bine ați venit pe pagina Departamentului Alumni al UTCN.

 

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) a fost înființată oficial în anul 1948, fiind cunoscută inițial drept Politehnica din Cluj, pentru ca în 1992 să primească denumirea actuală. În prezent, UTCN are doisprezece facultăți repartizate în cele două centre universitare, Cluj-Napoca și Baia-Mare, la care se adaugă extensiile din localitățile Alba-Iulia, Bistrița, Satu-Mare și Zalău.

UTCN, o “Universitate de Cercetare Avansată și Educație”, este astăzi una dintre instituțiile de învățământ superior cu tradiție, recunoscută național și internațional, pentru care cercetarea științifică performantă, fundamentală sau aplicativă, reprezintă o preocupare esențială, alături de educație. Mai multe detalii despre oferta educațională, organizată în sistem Bologna, cu programe de licență, masterat și doctorat, precum și programe de formare continuă găsiți aici.

 

Misiunea Departamentului Alumni este de a îmbunătăți și de a promova relația dintre Universitatea Tehnică și toți absolvenții săi oferind modalități de implicare a acestora în serviciul Universității.

Termenul de ALUMNI se referă la absolvenţii unei universităti care au sansa de a păstra legăturile cu foştii colegi, cu alţi alumni ai universităţii, prin infiinţarea asociațiilor care să ȋi reprezinte, precum și de a beneficia de șansa unei educații de lungă durată în domeniul profesional sau științific ales.

 

Mai multe detalii despre cine suntem dar și Proiectele Alumni pe care încercăm să le dezvoltăm și la care vă invităm să luați parte găsiți aici.

 

Aveți întrebări sau sugestii? Vă rugăm să ne scrieți la adresa alumni@staff.utcluj.ro sau să ne contactați la telefon 0264/202593.

UTCN - Departamentul ALUMNI Str. Memorandumului, nr. 28, 400114 Cluj-Napoca, România